blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Hol vannak a férfiak?

2014.01.20. 19:42 renitens

Egyre többször látok fent a neten olyan fotókat, ahol hátköznapi férfiak magassarkúban vagy pedig valamilyen más női lábbeliben vannak, múltkor például egy UGG csizmás pasika képe volt kint az egyik közkedvelt fészbúkos csoportban.

tumblr_ll5hjnSlwD1qh76njo1_400.png

Azzal nincs is gondom, ha 1 buzi buzinak is néz ki, sőt még praktikus is, hiszen így a nőneműek legalább tudják, hogy nem kell vele az időt tölteni. De az, hogy már lassan mindegyik hímnemű buzinak meg csajnak néz ki, hát az nagyon gáz. Kezdődött ez az egész a rózsaszín buzipólókkal, amit a "férfias" hímek előszeretettel húztak magukra. Nem tudom ki hogy van ezzel, de én szóba nem állnék olyan "férfi" val, aki képes felvenni egy bármilyen rózsaszínű holmit. Komolyan már csak a hellókitti hiányzik a pólóról, a rózsaszínű szemfesték a szeméről és a csillámpóni a kezéből. Hova lettek a férfiak?

Elvitték őket az ufók és kicserélték őket ezekre a 35 kilós, csontváz, semmilyen szinten sem férfias kis pöcsökre? Milyenek már ezek? Mi ez a divat, hogy a 30 kilós kis giliszták még ahelyett hogy eltakarnák a csontsovány végtagjaikat, még ki is emelik valami szívószál gatyával? Olyan girhesek, hogy még a legsoványabb lány is kövérnek néz ki mellettük. És akkor csodálkoznak, hogy mindenki már anorexiás meg bulímiás, mert nem akar nevetségesen kinézni ezek mellett a szívószál huszárok mellett. Persze sokszor a csajok hiába küzdenek hisz sosem lesznek olyan vonzóak ezeknek a kis pöcsöknek a szemében, mint 1 másik csontos férfisegg és farok. Mert ez is egyre nagyobb divat, ha kell, ha nem, be kell buzulni. Ha meg véletlenül még nem buzi az illető, akkor se sokkal jobb a helyzet, mert fűvel-fával megcsalja úgyis a lányt, örülhet, ha nem kap el tőle valami trippert vagy esetleg traktort.

Nincsenek már férfiak, csak fiúcskák vannak és az értük saját magukat a sárga földig lealázó nőnek látszó teremtmények. De ezek a ribancok már egy másik bejegyzés témái lesznek, most a fiúkákról beszélek. Komolyan sajnálom a mai tizenéveseket, hogy ezekből kell válogatniuk,nem is csoda, hogy sokan inkább valami vén szarral vannak, mert még azis jobb mint ez. Beveszi a viagrát aztán majd lesz valami. Csak ne ez a 35 kilós giliszta / kigyűrt kivágott mélydekoltázsospólós kopasz bunkó lenne a felhozatal.

A katonaság eltörlése, a metro-és homoszexualitás divattá tétele, az erkölcsök lerombolása, elnőiesedés a köbön, mind-mind ahhoz vezetnek, hogy lassan teljes szerepcsere lesz. Remélem, a végén a gyereket is a faszik nyomják majd ki a pöcsükön.

Ugye, milyen férfias? Úúúúúúgy odabújnánk a széles mellkasára, az erős karjaiba!

_YVS0266.450x675.jpg

Eszméletlenül szekszi, van vagy 30 kiló vasággyal, a férfiasság netovábbja:

Skinny-Boy.jpg

Imádjuk a férfi dekoltázst, mert olyan kurva szekszi. Vajon szilikon csöcsöt mikor csináltatnak maguknak?

1084079_98ae1cddca0d1bd1e17de2aa1508d83f_wm.jpg

A férfi legyen szőrtelen csiga, és sminkelje magát, hiszen ettől lesz csábító, nem igaz?

tttt.jpg

Most pedig következzen néhány igazán gyönyörű hölgy, akikről annyit kell tudni csupán, hogy ők korunk férfiideáljai. 

350054_original.jpg

sp3-e1355644192714.jpg

men make up.jpg

justin-bieber-wallpapers-hd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr525772490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása