blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Mindenki mindenkivel

2014.02.05. 06:39 renitens

Nézem a Való világot. Soha nem néztem eddig semmilyen valóságsót, de most rá vagyok kattanva. Nézem ezt a mocskot, csámcsogok ezen a fertőn, kárörvendően szemlélem ezt a poklot. Egy csokor fiatal összezárva egy tákolmányban, amit villának neveznek, hetekig, hónapokig összezárva ebben a kutyaólban.

Egyesek, nem olyanok, mint én, hanem komoly tudósok, kutatók, tanulmányokat írnak erről. Van is miről. Tizenvalahány ember összezárva, mint patkányok a ketrecben. Kerülgetik egymást folyamatosan. Ha valakivel összeveszel, és elküldenéd a jó édes anyjába, nem teheted meg, mert utána hetekig kerülgetheted még. Ki kell békülni, jópofizni kell. El kell játszani a nagy barátot, miközben igazából ellenfelek, ellenségek vagytok. Elő kell adni a könnyes nagyjelenetet, ha valaki kimegy párbajozni, és aki visszatér, azt ujjongva kell fogadni, pedig legszívesebben kibasznád őt is, hogy ne eggyel, hanem kettővel kevesebben maradjatok. A többieket meg szíved szerint agyonvernéd egy szívlapáttal, aztán a hullájukat elásnád a műfű alá, mert azért ez már mégse mindegy, lakás, autó, havi egymilla egy évig!

Nagy unalmukban ezek a fiatalok nem tudnak mit kezdeni magukkal, ténferegnek fel-alá, néha csókolóznak azzal, aki éppen szembejön. Mindegy, hogy nő vagy férfi, hetero emberek válnak seperc alatt homoszexuálissá, csak úgy a poén kedvéért, meg mert uncsi van. 

Nézem, ahogy ezek a lányok viselkednek. Zsófi megtudja, hogy Aurelio még 2 másik lánnyal is csókolózott. Kb. 23 másodpercig meg van sértődve, de aztán az élet megy tovább. Aurelio vándorol szájból szájba, egyszer Zsófi, máskor Teo(dóra)  vagy éppen Iza(bella) van terítéken. 

A játék elején a fiúk azért húzták a szájukat, mert az első két lány, Alexa és Charlotte túl rámenős volt, túl nyomulós, túl könnyen adták magukat.

- Én azt szeretem, ha egy nőért meg kell küzdeni - hangsúlyozta Aurelio, a villa "bikája", aki amúgy minden szaron elbömböli magát, mint egy jobb sorsra érdemes pólyás gyerek. 

10 nappal később azt nehezményezi, hogy Zsófi miért nem ugrik egyetlen csettintésre az ágyába, és teljesen jogosnak érzi, hogy akkor most ő 2 másik lánnyal is kavar még mellette. Még jó, hogy nincs a villában ennél több csaj. Egy herpeszvírus kellene oda, feldobná a játékot.

Ezek a nők nem tudom mit gondolnak magukról, egyáltalán gondolnak-e valamit úgy bármiről. Érdekes dolog tanulmányozni ezt a létformát. 

A képen Aurelio helikopterezik, kiskorúak szemét kéretik befogni, a nem annyira kiskorúakét felesleges, 12-13 évesen már úgyis több faszt fogtak mint kilincset. 

A kép forrása a zseniális 444.hu

való-világ-6-fasz-animated.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr465799531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása