blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Albérletért kurvát

2014.01.22. 17:23 renitens

Az utóbbi napokban azzal volt tele az internet, hogy valami szegedi ribanc úgy keresett albérletet, hogy fizet vmennyi pénzt, a többi költséget pedig természetben kívánja rendezni.

„Sziasztok! Szegeden keresek albit! Fizetni egy jelképes összeget gondoltam, a többit szexuális úton! Egy szerződésben foglalt időközönként orálisan vagy máshogy lerendezném a tulajt és így mindenki jól jár. Egy külön szobát szeretnék, gépesített, igényes lakásban. Sürgős lenne, várom az ajánlatokat!" - írta a Facebookon.

Na, oltották is minden fórumon, hogy mekkora kurva, pfuj, stb.

Na erre az én véleményem a következő:

Azok a tisztelt feleségek, akik egy hónapban egyszer nagy kegyesen szétrakják a lábukat, de megkövetelik a férjüktől, hogy adják le a fizetést, és persze a saját lábukon képtelenek lennének megállni, azok, kérem tisztelettel, mennyivel jobbak?

Az a lány, aki a Megsúgom oldalon írta, hogy a pasija megalázóan beszél vele, hatalmaskodik felette, és mindent előír neki, ott is akarta hagyni, de végül mégis visszakullogott hozzá, mert rájött, hogy így senki nem fogja eltartani, mitől különb?

Hát elárulom: EGYKUTYA MIND.

Pénzért, anyagi előnyökért, albérletért vagy lakásért basznak, egyre megy: prostituáltak mindannyian.

Ezzel egyébként nincs is semmi probléma, ez egy ősi mesterség, a gond csak azzal van, hogy sok kurva teljes képzavarban van, és nem tudja magáról, hogy kurva, pedig az.

kurva.jpg

Nem (csak) az a kurva, aki az út szélén vagy egy bérlakásban várja a kuncsaftokat, hanem mindenki, aki a fenti előnyökért cserébe prostituálja saját magát. És kurvára mindegy, hogy éppen feleség-e a neve, ez nem változtat a dolgokon.

Szóval a szegedi csaj valamilyen szinten vállalta önmagát, bár neki sem esett le hogy mi a szitu, vagy csak simán fake volt az egész, ki tudja - de szépen leírta, hogy milyen előnyt húz ebből ő, és milyet a másik fél.

6_o_szexalberlet2.jpgAzt azért reméljük, hogy ekkora agykapacitással nem bőőőőőőőcsésznek tanul

Win-win szituáció, felvállalva. Nem úgy, mint pl. a kedves Vajna házaspár esetében, ahol a hölgyike halálosan szerelmes, de azért 2 nappal az esküvő előtt mással kefél egy balatoni hotelban.

Na, hát ennyi.

Még egy kis sajtószemle ide a végére:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szexert-talalt-alberletet-2233071

Rusz Edit, a szexológus, akinek a munkája kb. annyiban merül ki, hogy a Kiskegyedben ad kurvaokos 3 mondatos válaszokat a kamu levelekre, így kommentálta az esetet:

– Nem új jelenség, hogy egyetemisták a bájaikért cserébe anyagi támogatást, például lakhatást kapnak. Ez nem prostitúció, hiszen csak a diploma megszerzéséig tart – vélekedett az esetről Rusz Edit szexológus. – Az egyetemisták egy része amúgy is olyan szabados életet él, egyik ágyból ugrik a másikba, amibe ez simán belefér. Még az is lehetséges, hogy egy ilyen érdekkapcsolatból kialakul a szerelem – jegyezte meg a szextudós.

Remek, most már azt is tudjuk, hogy amíg diákigazolványunk van, addig nem vagyunk prostituáltak, akármit is csinálunk.

Szilágyi Gyula szociológus véleménye már közelebb áll az igazsághoz:

"A hölgy a hirdetésben csak azt mondta ki nagyon nyersen, ami amúgy is minden kapcsolat alapja: az adok-kapok, a kölcsönösség elvét."

Csak azt felejti el a szociológus úr, hogy nem minden kapcsolat érdekkapcsolat. Igazából sajnálatra méltóak az ilyen sivár lelkű emberek, de ez már legyen az ő egyéni szocproblémájuk.

Ez az igazi való világ, basszátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr865775435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása