blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Ami az Agyfasz zenékből kimaradt

2014.02.03. 00:11 renitens

Teljesen igazatok volt, amikor panaszkodtatok az Agyfasz zenék posztnál, hogy jó néhány remekmű kimaradt a szórásból, pedig több kedvencemet is említettétek. Ha már így esett, máris pótolom azt, ami lemaradt.

Újabb ötös csokor, és nem biztos, hogy vége van! :)

1. Uhrin Benedek: Rebeka

A kb. 125 éves, parókában ugráló papa anno még Vujity Tvrtko valamelyik könyvében is szerepelt. A bácsika a hírek szerint egy idő után teljesen elszállt magától, amihez talán hozzájárult a Szigeten való szereplése is. Valahogy örülök annak, hogy nem láttam élőben, ahogy a lányok a nedves bugyijukat dobálják fel neki a színpadra...Ha ti is lemaradtatok erről a meghatározó élményről, akkor kárpótoljátok magatokat a Rebeka című dallal! Kötelező végigélvezni a dalt!

2. Fekete Pákó: Add ide a didit

Nem maradhat le a listáról a "kocsog" sem, úgyhogy jöjjön Pákó és a didi.

3. VV Zsófika: Rágógumi

Hiányoltátok a VV 6345. évadának kis szőkeségét is, úgyhogy itt van ő is: jön Zsófika és a Rágógumi.

4. Cuki: Cuki vagyok

Ehhez nincs hozzáfűznivaló, eccerűen cuki és kész.

5. Dolly Rambo és szerelme, Mr. 4 Oktáv: Popariparapapa

Egyszerűen méltatlan lenne, ha kihagynánk Dolly alias Madam Exotic szerelmét, a fenomenális Mr 4 oktávot. Nem is lehet kérdés, hogy ezt a számukat kell megosztanom veletek. Nézzétek végig, mert nagyon vicces az egész klip.

Najó, belátom, hogy ezt majd még muszáj lesz folytatnom :D

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr435794938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

itchap 2014.02.03. 16:02:10

És azért KAMY-ról sem szabad csak úgy elfeledkeznünk, ugye. Face face face face face boooook.... ez a szám ami alatt én érzem magam kínosan, pedig nem is én énekelem.
www.youtube.com/watch?v=ia84hCZCua0
süti beállítások módosítása