blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Való világ

2014.01.22. 17:02 renitens

Most mondhatnám azt, hogy mennyire elbaszott műsor, és hogy szégyen nézni. De ha már a szégyennél tartunk, sokkal nagyobb szégyen az, hogy a magyar társadalom többsége így él, mint ezek, leszámítva azt, hogy nem luxusvillában, hanem csótányos panelban.

Meg az is szégyen, hogy az emberek elhiszik, hogy amit ott látnak, az a valóság és nem pedig egy előre megkreált, forgatókönyv szerint zajló valami.

A sok birka küldi az sms-eket, mert azt hiszi, hogy bármit is befolyásolhat. (Úgy hallottam, hogy most már nem sms-t kell küldeni hanem vmi más okosságot találtak ki, engedtessék meg nekem, hogy ne kelljen utánanézni)

Vadidegen köcsögökre basszák el a nehezen megkeresett segélyüket fizetésüket, miközben a számlák nincsenek kifizetve, ha meg az elmű lekapcsolja az áramot a putriban, akkor megy a nagy jajveszékelés.

Komolyan nem értem az embereket, faszságokra, értelmetlen dolgokra nem sajnálják a pénzt, de arra, hogy pl. tanuljanak valamit, képezzék magukat, arra még 20 forintot is sajnálnak.

Ezért nem csoda, ha az emberek többsége ott tart, ahol és kurvára nem sajnálom őket. Mindenki képes saját magán segíteni, csak a többség nem akar, mert jól elvan a komfortzónáján belül.

Mackóalsó, valóvilág, rohaggyanak meg a gazdagok, szívjuk az ezerforintos cigit, hajrá agymosottak!

Ja, a kép nem a VV6-ból van, de kurvára leszarom! Ótvar szutyok illusztrációnak megteszi!

1o_vv_benko_TA.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr625775403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása