blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Amikor a megcsalt fél a hibás

2013.11.13. 11:11 renitens

Az előző cikkemből kimaradt egy lényeges dolog, úgyhogy most arról lesz szó. Nevezetesen az egyetlen helyzetről, amikor a megcsalt fél a hibás.

Ez akkor van, amikor a megcsalt fél tudja, hogy csalják, de eltűri.

Az ilyenekre illik a Csernus doki által kitalált kapcarongy kifejezés. Nincs is erre jobb szó. Egy olyan ember, aki simán eltűri, hogy megalázzák, az egy kapcarongy. tudom, hogy sokan most azzal jönnek, hogy de a gyerek, a vagyon stb.

Arra hivatkoznak, hogy a gyerek miatt kell tűrni. Ja, mert a gyereknek olyan kurvajó, hogy azt látja otthon, Anya egy megcsalt kapcarongy, Apa pedig egy félrekúrós görény. Élmény lehet ilyen hülye szülők mellett felnőni. És akkor csodálkoznak hogy a gyerek ugyanolyan életet fog élni. Bár ez nyilván mindegy is nekik, úgy vannak vele ha ők szenvedtek akkor a gyerek is szenvedjen nyugodtan, legyen ugyanolyan szar élete mint a szüleinek volt. Ez ám a nagy szülői szeretet.

A másik, amikor a nő azért nem tiplizik le mert hogy nem tud megélni, nincs pééééééééééz. Hát ha olyan hülye voltál, hogy egy pasira, és az ő pénzére alapozva potyogtattál, akkor most már edd meg amit főztél. Aki hülye, haljon meg, tartja a mondás. Én nem lennék ennyire drasztikus, ne haljon meg csak szenvedjen. Egyébként nagyon sok nő van aki simán meg tudna állni a saját lábán, de még mindig kényelmesebb kitartatni magát még akár úgy is, hogy közben megalázzák, mint felemelni a nagy picsáját és eltakarodni dolgozni.


Ismerek olyan nőket akik egyedül maradtak gyerek(ek)kel, a volt férjre nem számíthattak, mégis felnevelték a gyerekeket és aztán párt is találtak. És nem kerestek vagyonokat, sőt. Minden megoldható, ha az ember akarja, de abból hogy otthon mereszted a picsádat nem fogsz megélhetést találni, az biztos.

Ja, ezeket megélhetési kurvának hívja Csernus, és mit ad isten, ebben is egyetértek vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr835631205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása