blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Agyfasz a köbön

2013.11.13. 11:23 renitens

Amikor valaki leírja a véleményét egy dologról, mint pl. most a megcsalásról, akkor egyből jön a sok birka, aki magára ismer a sztoriban, és elkezdi a fikázást. Persze fáj az igazság, elhiszem. Most például ilyeneket olvasok:

- A csúnya szavakba köt bele. Hát nem tudom, szerintem egy görény megcsalásért jobban kéne hogy szégyellje magát valaki, mint pár vulgáris szóért. A Bibliában nincs benne, hogy a csúnya beszéd bűn, ellenben a Ne paráználkodj! benne van a Tízparancsolatban. 

- Azzal jönnek, hogy azért írok ilyen dühösen, mert biztos volt valami előzménye.

meglepő dolog:

1. Nincs előzménye. Még soha egyetlen páromról se derült ki olyan, hogy félrekúrt volna, de ha kiderült volna, egyértelműen szakítóok lett volna. De az fel sem merül senkiben hogy egyszerűen idegesítenek és dühítenek ezek a hülye kurvák meg görények, akik miatt az ember lassan már nem is számíthat normális párkapcsolatra. Mert minek álljon le egy pasi velem, egy normális nővel, amikor a Mancika meg a Gizike eltűri a megcsalást, én viszont nem?

2. Ha lenne előzménye, akkor mi van? Nem lehet véleménye annak akit esetleg megcsaltak?

Ja, és persze akik a "jajjjj minden összetett és több oldala van blablablablabla" magyarázkodók. Nem kell magyarázkodni, a kurva az kurva, a görény az görény és a megcsalás az megcsalás. Ilyen egyszerű ez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr45631226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása