blog a világ és az emberek faszságairól, birkaságairól, idiótaságairól

Renitens. Máshogy, mint mások

different.jpg

Az én drága olvasóim

Hálivúdi lószar

2014.02.19. 16:51 renitens

Amerika-buzi, jenki faszt előszeretettel szopó világban élünk. Pedig nálunk sokkal degeneráltabb emberek laknak ott, még így is, hogy az utóbbi években a magyar agyakat is jelentős mértékben ledarálta már a médiából és a mindennapi életből ránk áradó szenny. 

Most a hálivúdi filmekről fogok mesélni nektek, sőt nem is a filmekről, hanem csak a címükről. Nem tudom, hány embernek tűnt már fel, hogy Amerikában mennyire semmilyen, degenerált címeket adnak a filmeknek. Magyarországon a kutya nem ülne be ilyen filmcímekre. Emlékszem, ifjú koromban milyen csodálattal néztem az ötletes filmcímeket: Kábelbarát, A csaj nem jár egyedül, és hasonlók. Mostanában már nincsenek ennyire jó címek, de még mindig ég és föld a különbség.

Nézzétek már meg milyen címek ezek:

Pretty Woman. Ki a faszom ülne be itt nálunk egy Csinos nő című filmre? Mennyivel kifejezőbb, érzékletesebb, izgalmasabb a magyar cím: Micsoda nő!

Vagy a folytatása. Runaway Bride. Elszökött menyasszony. Kurva izgalmas (ásít). Mennyivel jobb az Oltári nő, aminek eleve kettős jelentése van!

Speed / Gyorsaság vs. Féktelenül

The Nutty Professor / A dilis professzor vs. Bölcsek kövére

Metro vs. Két túsz között

Just go with it vs. Kellékfeleség

The Switch vs. Sejtcserés támadás

The Break-up vs. Szakíts ha bírsz

Ésatöbbi, ésatöbbi...

Sőt, a Star Wars az nem is Csillagok háborúja, hanem Csillagháborúk.....mindegy.

1.jpgRészlet a Csinos nő című filmből

A bejegyzés trackback címe:

https://renitensblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr485822628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása